Skip to Content

View Geocache Log

Found it EelisPalanen found AAVARANTA

Sunday, 27 August 2017Finland

FTF @ 13:15 w/ Archi100, FINTeeVee, FINHentsu

Aa että. Mitäs tässä nyt sanoisi ja mistä alkaisi. Noo.. kuulin, että korkeuksiin kulkevaa kalustoa ja henkilöstöä keräillään kokoon, ja ehdin jo innostuksissani lupailla mukaan kuusimetristä tikaskalustoa, jolla juuri oli noustu Elonpirtaan. Vaan olikin käynyt niin, että em. välineitä hallinnoiva taho oli jo kiikuttanut tikkaat varastoon, joten enpä voinutkaan tarjota talkoisiin kuin itseäni - ainakin hyvänä vastapainona voisin toimia luontaisten ominaisuuksieni ansiosta.

Ja niin melkein kävikin. Varmistelin FINTeeveen takana tilanteita toisena köysimiehenä, vaan eipä ollut varmistukselle tarvetta, niin lujakätistä oli FIN-herrasmiehen toiminta. Kyllä Archi100:n menon katselusta jo meinasi tulla korkean paikan kammo, mutta hakumiestä itseään ei kyllä huimannut, niin sulavaa oli liikunta ylös ja alas.

Jotenpa siis. Jättimäiset kiitokset ensinnäkin mahtavasta kätkötyksestä kätköttävälle taholle sekä hakuseurueelle, jolta löytyi varusteet ja osaaminen niin itse hakutoimeen sekä siihen liittyviin askareisiin. Oma panokseni ei tässä niin huimaavan suuri ollut, mutta en TOD ole harmissanikaan siitä, että sain olla mukana :).

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page