Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Fjordies found De mysterieuze verdwijning van T. Casteleijn

Wednesday, September 20, 2017Flevoland, Netherlands

Vanavond was het tijd om de mysterie rond het verdwijnen van T. Casteleijn op te lossen. Het begin werd al bemoeilijkt doordat er wat wegen in de buurt afgesloten zijn, waarvan TomTom niet op de hoogte is. Erg onhandig als je niet bekend bent in de buurt Maar met wat doorzetten konden we toch de parkeerplaats vinden. We waren de enige op het grote terrein dus een plekje vinden was niet zo moeilijk

Een cache, en dan vooral een nachtcache, lopen zonder al te veel informatie over de route is toch elke keer weer spannend. Toen we de informatie bij het eerste punt gevonden hadden waren we blij dat we net een nieuwe UV-lamp ontvangen hadden van onze Chinese vrienden: die maakte het zoeken een stuk makkelijker

De waypoints lieten zich vrij gemakkelijk oplossen, het vinden was op een paar plekken wel wat lastiger. Tussen WP3 en WP4 hebben we een stukje terug moeten lopen en WP7 vinden had (letterlijk) veel voeten in aarde. Vooral bij dat laatste punt mag wel wat aan de markering gedaan worden, die is bijna niet meer te zien.
Het verhaal ontvouwt zich punt voor punt en de tocht wordt steeds spannender. Alle informatie wordt verzameld en het mysterie wordt ons steeds duidelijker. Bij het controlepunt blijken we geen fouten gemaakt te hebben en zo komen we dan uiteindelijk bij de cache aan. Het slot heeft nog wat overredingskracht nodig maar ook die geeft zich gewonnen.

Voor het leuke rondje en de (voor ons) nieuwe manier van navigeren laten we graag een favoriet achter

Regeling, bedankt voor de cache!
Gelogd om 1:53.
Voor vandaag was dit nummer 1 van 1.
Totaal aantal gevonden caches tot en met deze cache: 1068.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page