Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Kanta-Hämeen kuntamultit: Kunta Bonus 3

Wednesday, 04 October 2017Finland

Tänään oli suunnitelmissa lähteä "ehkä" Laajasalon suuntaan parille, vaan sateinen ja kurja sää ulkona lykkäsi ja lykkäsi lähtöäni ja siinä pähkäillessä jo iltapäivän puolella tulikin yllättäen Jamboree_009:lta kyselyä, josko Koski Tl:n miitti kiinnostaisi. No kiinnostihan se, ja jo pikkasen tuntien kollegaa, arvelin, ettei pelkästään miittiin mennä vaan myös parille purkillekin mikä sopi itselleni vallan mainiosti.Tämä päivä taisi olla niitä jolloin yksin kätköilemään lähteminen ei vain ota onnistuakseen ja pieni veto-apu olikin tarpeen. Johan sitä 2 päivää olinkin kätköilemättä kun sain putken hanat kiinni:O

Miitistä lähdettiin hakemaan lisää multeja.. kollegalla kun oli jokin haaste mielessä, mutta napattiin toki parit tradit, mysset yms matkalta myös mukaan. Tämä tosiaan oli reissun viimeinen kätkö joka haettiin.. vesisateessa fikkarilla kätköileminen ei mitenkään lisää intoa extrakätköille ja tämäkin jo oli extra:) Kollega oli kerännyt infot ja matkalla laski naattiloiset ja sinne siis vielä matka jatkui. Perillä meikä taas pöljäili.. kohde oli hyppysissäni mutta haba tehoton ja totesin että ei se täällä ole. No olihan se, pitääkin vissiin lähtee punttisalille. Kiva toteutus ja tälle kyllä pukkaan favon! Kmy:)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page