Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found 0 km: Tammisaari

Sunday, 08 October 2017Finland

Contraz ehdotti että tehdään viikonloppureissu johonkin purkkien perään. Ilman muuta oli mun vastaus. Matsumi tuli myös mukaan tämä kerta. Eli asuntovaunu koukulle ja menoksi. Suunnattiin tämä kerta Helsinkiin ja sen lähialueet. Täällä kun oli jonkun verran ratkaistuja myssejä, muutama haastepurkki, Sun gear, virtual sekä noin pari tuhatta muuta purkkia. Ehdittiin logata noin 60 purkkia ja matka tuli tämä kerta noin 600 km. Sää ei tietenkkään ollut enää tähän aikaan maailman paras mutta hyvin pärjättiin ja vaatteet ei kastunut kovin paljon. Oli siis aivan loistava reissu taas kerran.

0 km purkit kiinnostaa lähes aina ja tällä oli vielä yksi attribuutti joka myös kiinnosti ja vielä multi. Olihan se pakko tehdä yritys ainakin. Molemmat pisteet löytyi mukavasti ja kun ne oli molemmat vielä kotimatkan varrella niin löytöhän tästä tuli. Kiitos kätköstä :)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page