Skip to Content

View Geocache Log

Found it Joojada & Camomilla found Mitäpä se hyvejää

Thursday, 19 October 2017Finland

No niin. Jotain pitää kuitenkin kotona sitten kertoa lisää. TB in, TB out. Kiittääkin pitää kai.

Edit: Tuli luvattua lisää tarinaa. Ei tämä kumminkaan nyt sitten mahdu tuohon sallittuun merkkimäärään. Jo kotona tätä ruvettiin kirjoittamaan, eikä se nyt sitten sovikaan kuvioon, kun pitikin mennä tuo löytö paikan päällä jo kuittaamaan. Pieleen meni loggauskin jo kättelyssä. Mutta mitäpä väliä.

Meinattiin jättää kokonaan käymättä tämä. Ei varmaan kumminkaan osata logata tätä kunnolla (sehän jo tuli tuossa yllä todistettua). Tarpeeksi syytä käymättömyyteen olisi siinäkin, että ensin odotellaan puoli kuuta sopivaa lokakuun kätköä lähiseudulle, että voisi yrittää hunttiin. Sitten juuri silloin, kun itse on siellä, missä kaikkina muina aikoina paitsi tietysti nyt kätköjä sikiää säästä riippumatta harva se päivä, niin silloinpa sitten juuri tänne Jyvässeudulle ruvetaan julkaisemaan. Tai onhan niitä ennenkin julkaistu tännekin, mutta niissä on pitänyt olla fiksu tai ketterä. Arveltiin, että tässäkin tietysti on joku koira haudattuna, ei kumminkaan sovellu ihmiselle tämä. Taikuri kai pitää olla. Meinattiin varmuuden vuoksi jäädä ihan vaan kotiin vahtimaan syksyn saapumista. Hirvikärpäsiäkin tuolla kuitenkin on.

Mutta pitäähän elämässä riskejä ottaa. Kumminkin käy niin, että mikään itämainen oppisuunta ei toimikaan, eikä sakkokierrosta tule ja ihan vaan tässä elämässä on näitä kätköilymahdollisuuksia. Tulevassa kuitenkin on sitten niin mysteerisiä kätköjä, ettei usko riitä niidenkään ratkomiseen. Tai terrain tavoittelee taivaita tai on joku sukellusattribuutti. Tässä ei onneksi näytä olevan juurikaan muita, kuin noita kielteisiä kuvia tuossa määreinä. Paitsi että käärmeitä ei kuitenkaan näy enää näin viileällä kelillä ja pöljänpolkuja tulee sen verran, että menee yli 10 kilometrin tämä. Ja sinne suollekin eksytään ja kahlaamaan joudutaan.

Mutta onhan tässä aukkopäivä multikalenterissa, ellei sitten väärää kalenteria katsottu. 100 multia kalenterivuodessa -haastekin on täynnä, eipä siihenkään tästä iloa ole. Ja jos jättää käymättä, kuitenkin joku sellainen haaste jostain putkahtaa, mihin sitten olisi juuri tänään tämä tarvittu.
Nyt on kai kuitenkin toimittava, jos aikoo toimia. Vaikka denarihan tästä tietty tulee. Paitsi siinä tapauksessa, jos aikoo päivän denarin hakea. Löytyy mokoma silloin. Vaikeaa on ihmisellä.

Voi Kustaa, mitä sait aikaan!

Mutta liikkeelle siis lähdettiin. Tietenkään sinne ei autoa saanut, minne oli meinattu, niin arveltiinkin. Vietiin se sitten sinne, minne päästiin, vaikkei oltukaan varmoja, miten pitkälle pääsee ja jos pääsee, pääseekö pois. Jos olisi jumiin jääty, sielläpä olisi oltu. Ei taatusti Autoliiton kustantama hinuri minnekään polulle lähde mitään hinaamaan. Eipä tuo autokaan kovin kauan varmaan muutenkaan kestä, joten voihan tänne seudulle sitten tehdä toisen autonromukätkön, jos ei muu onnistu. Eikä sitten edes jääty jumiin, turhaanko sitä Autoliitonkin maksua maksellaan. Ja se siitä kätköideastakin sitten.

Parkkiin se auto sinne jonnekin laitettiin ja lähdettiin katsomaan, mitä löytyy ja mitä ei. Märkää oli, eikä tietenkään mitään niistä kuvauksessa luvatuista eläimistä. Paitsi yksi hirvikärpänen. Ja olisihan tuolla lenkkareissa kulkien jalat säilyneet viileämpinä, kauhea hiki ensin ja sitten melkein vilu, kun siinä suonsilmäkkeessä seisten juteltiin pusikosta ilmestyneen rauhahein kanssa. Tasainen lämpö varmasti olisi ollut parempi. Mutta eteenpäin mentiin, vaikka kierrettiinkin. Joku polkukin löydettiin, mutta ei se kätkölle olisi kuitenkaan vienyt, joten ei sitä kauan käytetty. Nollalla purkkikaan ei ensin löytynyt, jotenkin noloa, että sitten kun eukko katsoo samaan paikkaan, mistä ukko ei sitä löytänyt, se sitten löytyykin. Mihinkään ei enää voi luottaa. Kirjattiin kuitenkin. Vaikka voi olla, ettei tietenkään muistettu.

Se hyvä puoli tässä oli, että <10km piti paikkansa.

Olkoon. Menköön favo tälle, ei ne pisteet kuitenkaan säily itsellä. #4123 - J&C -

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page