Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Soihtukulkue

Saturday, 21 October 2017Finland

Reilu viikko sitten päätettiin Mr.Petskun kanssa että jonnekkin päin lähtisimme kätkörundille tänään ja saimme houkuteltua myös TEAMeksyjan mukaan, takatilan vahvistuksena tulisi toimimaan Nuppu The Kätkökoira. Siinä sitten muutama päivä arvottiin mikä suunta lukittaisiin ja kohteeksi arvottiin Rauma. Kuluvan viikon aikana ratkoimme pitkän nipun myssejä joista sitten olisi vara valita perillä että mitkä haettaisiin sen mukaan miten sattuisivat reitillemme.

Lauantai-aamuna lähdimme Tampereelta liikkeelle heti yhdeksän jälkeen hirmuisessa sumussa mittarin näyttäessä milloin +3 milloin -2 tai jotain näiden väliltä. Paikkapaikoin oli liukastakin varsinkin kun geofocuksessa oli vielä kesätassut alla. Kaiken kaikkiaan löytöjä tällä reissulla sain 60 joista tämä oli 8/60.

Me on Petskun kanssa kovin tykästytty näihin wherigoihin joten tokihan tämä oli haettava jotta saataisiin tällekkin päivän yksi wherigo. Kahdella kapulalla mentiin ja hyvin pelitti eikä loppupistettä lukuunottamatta tarvinnut autosta poistua kuin pari kertaa. Loppupisteellä liukastelimme ja puusilmäilimme tovin ennen kuin jemma löytyi.

Kätköihin kirjasimme joko omat nimmarimme tai yhteistunnuksemme NUPPU mukanamme kätköilleen kätkökoiran mukaan.

Kiitokset kätköstä!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page