Skip to Content

View Geocache Log

Found it kaksi_oravaa found Korvenpoikien ja Poropeukaloiden mailla

Sunday, 22 October 2017Finland

Toisena viikonloppuna peräkkäin Metsäkartanon maisemissa med geomur. Tänään pääkohteina olivat Keyritynniemessä olevat Liimatan taival -kätköt sekä vierailu Pumpulikirkolla. Päivät alkavat käydä lyhyiksi, joten löytömääräksi "jäi" 34.

Tällä letterillä täytyi tänään aloittaa, jotta valoisaan aikaan sen ehtii suorittaa. Mysteerinä tämän oli toki geomur ratkonut, mutta lodjuakin oli mukava silmäillä etenkin loppumatkasta. Puroa ei vain oikein ollut tunnistaa puroksi tähän vuodenaikaan, ei siinä vettä ollut juurikaan. Kätkö löytyi kuitenkin tarkalleen sieltä, mistä sen pitikin löytyä. Edeltävillä oli purkin kansi jäänyt raolleen, joten pientä kosteutta oli sisällä ja lokivihkossakin. Ei kuitenkaan syytä huolestua. Kiitokset geolodjusta ja mukavalle metsäretkelle houkuttamisesta.

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page