Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found For whom the bell tolls

Sunday, 29 October 2017Finland

Turkuun ja muihin lähikuntiin on tullut taas lisää purkkeja enkä ole vähään aikaan käynyt aluetta tyhjentämässä. Sunnuntai aamuna auton keula kohti...jaa, taisin vaan mennä mihin nenä osoitti. Minkään näköistä suunnitelma ei ollut vaan aina kun joku purkki oli löytynyt valkkasin kartasta seuraavan kohteen. Hissun kissun etenin kaikessa rauhassa pitkin päivä ja saldo oli 18 löytöä ja kaksi denaria. Suurin osa löytyi helposti mutta aina välillä jouduin tekemään enemmän töitä. Sää ei ollut maailman paras mutta se ei oikeastaan haitannut ollenkaan.

Mysse tuli ratkaistua melkein heti julkaisun jälkeen. Muutama kerta sain ihmetellä ennen kun oli naatit kasassa. Kiva mysse, vähän erillainen kuin moni muu. Tänään oli tripla mielessä ja mysse puuttui vielä. Nollan lähellä sain pyöriä jonkin aika ennen kuin purkki oli kädessä. Kiitos kätköstä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page