Skip to Content

View Geocache Log

Didn't find it Jamboree_009 couldn't find Länsiranta 2 - Kivimuuri

Sunday, 19 November 2017Finland

Tänään päätin lähteä pääkaupunkiseudulta sadetta karkuun parille kätkölle. Ai että mitenkä se muka onnistuisi. No tarkistin vain ilmatieteen laitoksen sade- ja pilvitutkasta, sadealueiden sijainnin sekä ennustetun reitin iltapäivälle. Ja sehän näytti, että hieman Helsingin itäpuolella olisi sateetonta miltei koko iltapäivän. Niinpä suuntasin kulkuni kohti Porvoota. Mietteissä oli myös loppuiltapäivän miitti Kuusijärvellä, joten se saneli paluuaikataulun.

Suunnitelmani oli sangen onnistunut eli ehkä hieman hämmentävästi tuo ennuste piti paikkansa. Sain siis tehdä koko kierrokseni ilman yläilmoista tulevaa kosteutta. No vastapainoksi tuota kosteutta oli kyllä maassa ihan riittävästi ja paikoitellen oli myös sangen mutaista. Kumisaappaat, jotka olin valinnut käyttööni tänäänkin olivat täysin oikea valinta. Kierrokseni sujui muutoinkin ihan mallikkaasti, mitä nyt yksi tilastodenari tuli otettua.

Täältä siis tuo päivän denari. Kun ei löytynyt niin ei löytynyt ja vielä puhelimen soidessa piti lopettaa etsinnät

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page