Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Seo Jaala

Sunday, December 10, 2017Finland

Oli tarkoitus viettää sunnuntai kotosalla hommelehtien kaikkea tärkeellistä ja tarpeellista. Aamukahvia nauttiessa tiimin kaksilahkeinen tutkaili toisella silmällä erilaisia, tuiki tarpeellisia tilastoja. "Arvaas mitä, meillä on seitsemän kuntaa josta ei ole haettu tradia". Hetken tiimin naispuoleinen kuunteli kaksilahkeisen selostusta puuttuvista tradikunnista (ja vähän muistakin tilastopuutteista...) ja siitä se sitten lähti. Tällä kertaa "se" oli ajatus mennä illalla Riihimäen ABC-asemalle miittiin. Niinpä tiimimme lähti aamupäivästä liikenteeseen ehtiäkseen klo 20 alkavaan miittiin, johon Haksuttimen mukaan oli matkaa himpun päälle 50 km... Kilometrejä ei laskettu - reitti Hattula-Hartola-Kouvola-Loviisa-Porvoo-Riihimäki-Hattula ja 18 tuli päivän saldoksi. Leppoisaa laatuaikaa parhaassa seurassa <3

Hartola kun oli saatettu vihreäksi tradi-kartalle, oli vuorossa kohottaa Kouvola löydettyjen kätköjen määrässä 40 löydön sakkiin.
Suunta oli Hartolasta kohti Loviisaa, joten Kouvolan osuttua kohdalle koitettiin tämä osuus hoidella heti alkuun pois päiväjärjestyksestä.

Näemmä näinkin kekseliäästi voi kanssakätköilijää hoopottaa. ;)
Kiitokset ja favo!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page