Skip to Content

View Geocache Log

Found it Eeroos found METSO-Himos2

Saturday, 16 December 2017Finland

FTF klo 9:55.
Kiitos! nyt osui.

Kiirusta koko päivän kun aamulla huomasin että torstai-iltana julkaistun Metso-Himos kätkösarjan tämä Juokslahden mutkilla oleva purkki mikä perjantaina jäi löytymättä sai kuvaukseen uudet naatit 164 metrin päähän ensin ilmoitetusta paikasta.
Tätä ei kukaan ollu vielä lokannu joten kiireesti aamukahveet naamariin ja kohen Juokslahtea mistä sitten kätköllä käynnin jälkeen Jämsänkosken hyppyrimäelle talkoisiin mäkien laskukuntoon laittoon.

Purkki löytyi uusista naateista puhtaine lokikirjoineen, se on sitten 99 äfteeäffä joten yhtä vaille 100. Vielä yksi eilispäivänä löytymätön olis vailla tarkennusta joten siinä on kyttäämistä . . . . - vaan ei passaa nuolaista ennenkuin lirahtaa.

Mäellä oli talkoot täydessä tohinassa kun sinne kerkesin mutta vielä ylämäkeen tarvihti apua lumien pois putsuuseen kun nykyiset mäet on myös kesäkäytössä ja niissä on peltiladut mitkä ei lunta tarvi eikä sitä saa olla jos meinaa peltistä latua laskea.
Tuli tuosta 45 metrisestäkin mäestä muutamia kertoja laskettua mutta kun eräänä keväänä noukka otti vee-tyylin ja yritti aurata vakoa hyppyrimäen tasaiselle siinä onnistumatta niin siihen loppui mäkihyppyharrastus vaikka ei ihmeemmin sattunut, pää vain kolahti senverran että vähän aikaa meni ennenkuin tajusin missä ollaan.
Seuraavan yön vietin sairaalassa mutta kun huomasivat että päässä ei ole mitään niin passittivat kotiin.

Eläkeläisen lauantaikiireistä vois vielä mainita talkoitten jälkeisen kököilyn kun hukassa ollut purkki sai tarkemmat naatit ja menin sinne hakemaan sadannen FTF:n ilman toisia kätköilijöitä kun he olivat pikkujoulumiitissä, minne minäkin löydön jälkeen menin.
Miitistä sitten sählynpeluuseen joten normaali lauantainen Särkijärven sauna/avantouinti täytyi jättää pois ohjelmasta.

Laajalla syvämmellä Kiitos tästä asiallisesta purkista ei ole mikään pet-putkilo puussa.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page