Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kosti ja Hulda found METSO-Himos2

Sunday, 17 December 2017Finland

Eilen suunnittelin, että tänään lähden kiertelemään näitä metsokätköjä. Aamulla piti kuitenkin ensin suunnata mökille täyttämään lintujen sapuska-automaatit ja siellä hääräillessä huomasinkin, että taimri oli laittanut whatsappiin kyselyä josko ulkoilu kiinnostais metsopurkkien muodossa. Riseen ja taimrin kanssa pikaiset viestittelyt ja suunnitelma, että Juokslahden suunta kaikilla käymättä, joten suunta oli helppo päättää. Autoa parkkeeratessa saatiinkin naisenergiaa lisää kun Ville70 saapui paikalle, joten viiden naisen voimin selätettiin nämä. Nuorimmainen nuoruuden energialla tallasi meille polkua ja havaitsi ensimmäisenä kaikki kätköt. Kyllä oli muuten mielettömän kauniit maisemat. Tämän päivän metsästä imetyllä energialla jaksaa taas painaa viisi päivää töitä.

HUOM. KADOTIN LUMIKENKÄSAUVOJEN ISON PYÖREÄN PIKALUKITUKSELLA OLEVAN UMPIHANKISOMPAN MATKALLE. LUULTAVASTI 3 ja 4 VÄLILLE. Eli jos joku tallaa samoja polkuja ja löytää niin olisiko ystävällinen ja ottaisi talteen.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page