Skip to Content

View Geocache Log

Found it Redkitten found Paimio From Above

Saturday, December 30, 2017Finland

Kerrankin näytti siltä että aurinko ehkä voisi pilkahtaa jos oikein kovasti yrittää. No ei loppujen lopuksi kovin paljon aurinkoa nähty, mutta sateet pysyivät ainakin kaukana.
Webspider on mysteeriosuuden hoitanut, ja tänään vihdoin purkille. Siellä oli peltzi juuri laittamassa purkin takaisin piiloon, kun saavuimme geobiilin kanssa aika lähelle. Vähän vaihdettiin siinä kuulumisia, ja spider kävi raapustamassa nimemme lokiin. Tästä vielä jatkettiin oman purkin huoltokeikalle, ja siitä pikkuhiljaa kotiin kun päivänvalo oli jo katoamassa. Kiitos kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page