Skip to Content

View Geocache Log

Found it arisoft found Purolan TuplaMysteeri

Friday, 29 December 2017Finland

Mysteeriä lähdin ratkomaan heti julkaisun jälkeen, mutta sen verran outoja tuloksia sain aikaan, että jätin tämän suosiolla hautumaan. Myöhemmin sitten asia varmistuikin että vikaa ei ollut mysteerisäs vaan olen vain jättänyt homman kesken. Niinpä tämä sitten jäi odottelemaan sitä päivää kun tänne seudulle olisi asiaa.

Seudulle oli ilmestynyt muitakin mysteereitä hijattain, joten päätimme lähteä H&I.:n kanssa perjantai illan kierrokselle. Mielelläni olisi samalla käynyt hakemassa myös yhtä jo kauemman aikaa sitten rakomaani mysteeriä, mutta se olikin jo arkistoitu ennen kuin pääsin sitä etsimään. Hyvä kokoelma täältä silti saatiin kerättyä.

Tästä aloitimme käytyämme ensin Ilolan ABC:llä eventissä keräämässä voimia. Gepsiä ei tarvinnut vilkaistakaan sillä hankeen oli syntynyt sen verran runsaasti geoeroosiota. Pian merkillinen lisätehtävä olikin jo edessä - luukku avoinna edellisen kävijän jäljiltä. Saatuemme tehtävän alkuun ihan stereona oli aika laittaa luukku kiinni ja edetä seuraavaan pulmaan, joka ratkesi nähtävästi mysteerikokemuksen voimalla kuin lähes itsestään.

Kiitokset mukavasta mysteerikätköstä! Lokattu tiiminimmarilla HIAS.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page