Skip to Content

View Geocache Log

Found it NikSalla found Apina

Sunday, January 14, 2018Finland

Illan pimetessä alettiin ee2u:n kanssa suunnittelee iltakahvireissua. Paikka oli jo valikoitunut, kunnes yhtäkkiä saatiin idea, että tännehän pitääkin lähteä! Siinä sitten pikasesti kahvit termariin ja menoksi. Vähän ennen parkkinaatteja qqmuk odottikin innolla saapumistamme. Oli vissiin saanu jostain vihiä meidän tulosta?

Tämä kun on letteri tyypiltään, niin kätköpaikka saavutettiin lodjaamalla. Ei siis tarvinnut GPS-laitetta vaivautua taskunpohjalta kaivamaan. Toimiihan tämä niinkin, kuten hybridin täytyy.

Itse kätkö. Siihen saatiin nopeasti näköyhteys ja sitten alkoi järjetön ritsalla ammuskelu. Kyllä saikin ampua, kunnes naru livahti oikeasta kolosesta. Aamuyön pimeydessä narun hahmottamista helpotti se, että se oli heijastava. Erittäin käyttökelpoista siis juuri näissä olosuhteissa! Sitten vain naru puuhun ja ja kutakuinkin seuraavassa järjestyksessä kohti putellia: ee2u, NikSalla ja qqmuk.

Noin 1,5 metriä ennen putellia löytyi erinomalaatuinen kahvipaikka juuri kolmelle. Siinä me sitten iltaa vietettiin perinteisesti puukahvitellen sopivien sävelten tahdittaessa hetkeä taustalla. Tuntui ihanalta! Jossain vaiheessa siinä sitten poikettiin purkillakin, ettei vain omistajalla olisi jälkeenpäin nokankoputtamista.

Kiitoksia hyvästä kätköstä ja kivasta kahvihetkestä. Täytyy vielä loppuun todeta, että olipa virvoittavaa!

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page