Skip to Content

View Geocache Log

Found it Redkitten found GEOCACHING.EXE

Sunday, January 14, 2018Finland

FTF @ 12:43, 14.1.2018 w/ Webspider71 ja TheRabbit1. Ryhmässä on voimaa, taisi joku taannoin todeta. Tässäkin tapauksessa hyvän yhteistyön lopputuloksena vihersi checkeri vihdoin tänä aamuna. Alkuun päästiin hyvin jo illalla, mutta tietyssä vaiheessa tuli stop kun jokin selvästi puuttui. Yhdessä pähkäiltiin ja pian oli se viimeinenkin palanen löytynyt ja checkeri vihersi.

Ihan rauhassa syötiin kuitenkin ”aamupalaa”, no juu, oli jo puolipäivää mutta mitäpä stressaamaan näin sunnuntaina, ja odoteltiin Rabbitin siirtymistä Paraisilta meille. Täältä sitten yhteisellä kulkupelillä nollan tuntumaan, ja siellä se tuikitavallinen näkymä odotti. Ei muuta kuin penkomaan ja hetken päästä oli sitten purnukkakin käsissämme. Ja iloksemme myös tyhjä loki.

Kiitos myssestä ja tiputan nyt favon tänne, vaikka taistelu oli pitkä ja pää edelleen kipeä, hiukset aavistuksen harmaantuneet ja hermot kovilla! 🤓

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page