Skip to Content

View Geocache Log

Found it anneli89 found Haastekätkö - Kanta-Häme

Sunday, 14 January 2018Finland

Mikä on kompromissi? Kun haluan auton lauantaina ja saan sen sunnuntaina kun en ole ei yhtää suunitelma 😂 Totta kai tuli yhtäkkiä tehtään ne. Ensi muutama tradi mutta niistä oli 1 hyllyllä ja tuntui auton väärinkäyttö käyttää sitä vain tradien varten. No sitten seuraavaksi, mulla puuttuu tammikuulta letteri ( hyvää syy). Mutta taas vaan 1 kätkö varten ajellu olisi ollut ”tyhmä”.
Niin päätin, että kokeilen viime vuona suoritamatta jäänyt All Terrain Mystery haasten. Lista valmina ja aamulla starti, päivän saalis muutama haaste purkki, myssejä haasten varten, päivän tradi ja tammikuun letteri.
Kiitoksia kätkösta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page