Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Stargher IV

Friday, 19 January 2018Finland

Tälle kätkölle on ollut ajatusta jo jonkin aikaa suunnata loggauspuuhiin. Olin siksi eilen kysellyt parilta kollegalta, kiinnostaisiko lähteä mukaan pelipaikoille ja hetihän sitä alkoi innostusta löytyä. Niinpä sovimme v v a m teamin sekä Marramuksen kanssa tulevamme huudeille neljän jälkeen. Ja sinne tuo jäljestämainittu saapui ensimmäisenä scouttaamaan paikkoja ja raportoimaan, että paikalla on hämmästyttävän tuuletonta ja milteipä lämmintä - oli tainnut pukeutua reissulleen tällä kertaa riittävän lämpimästi Hetkeä myöhemmin itse ja ennen kuin olimme saaneet välineet kokonaan viriteltyä kaikki olivat paikalla.

Aluksi suoritimme pienen kuivaharjoittelun ensinmainitun kollegan kanssa, joka oli kiinnostunut myös käväisemään ihan kätköllä asti. Tällä kertaa olin varautunut kaksilla varusteilla. Pikku harjoittelun jälkeen siirryimme sitten tositoimiin ja kuilun partaalle. Ensin löysät pois ja sitten alaspäin. Menin edeltä ja kollegan piti tulla perästä.

Pientä dramatiikkaakin touhuun tuli, kollega lipsahti jotenkin ilmeisen liukkaalla reunalla, turvavarusteet kuitenkin toimivat ja pelastivat tilanteen, eikä hän edes pahemmin satuttanut itseään - muutamilla mustelmilla ilmeisesti selvittiin. Siitä sitten kollega kääntelli itsensä jälleen oikeaan laskeutumisasentoon ja tuli seurakseni alas. Hyvä esimerkki siitä, että varusteiden pitää olla kunnossa ja kypärien päässä.

Kätkö löytyi vaivatta ja oli hyvässä kunnossa ikäisekseen. Hiemanhan nuo logit olivat kosteutta keränneet, vaan ei mitenkään huolestuttavasti. Missään nimessä märistä tai muutoinkaan huonokuntoisista lokeista saati purkista ei tarvitse raportoida.

Ylös päästiinkin sitten kommelluksitta ja viritysten purkamisen jälkeen oli aika suunnata adoptoijansa Tommin muistomiittiin. Kiitokset mielenkiintoisesta kiipeilykokemuksesta ja magean paikan esittelystä sekä tietenkin hyväkuntoisesta kätkövanhuksesta - TFTC

#7900

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page