Skip to Content

View Geocache Log

Attended Tiigeri attended Rannalle - To the Beach

Saturday, January 27, 2018Finland

Missä "Piitsi", siellä Tiigeri! Kello soi aamulla 5:30, aivan turhaan... Tuohon aikaan oli ensimmäinen pannu kahvia jo juotu ja valmiiksi pakattu rantakassi kaikkine tykötarpeineen odotti eteisessä. Viime kuukausina ei niin aktiivikäytössä olleet räpylät, maski ja snorkkeli oli kaivettu esiin naftaleenista. Kylmälaukku oli pakattu täyteen hellejuomaa, tropiikin lämmöstä muistuttava pyyhe heitetty rantakassiin ja aurinkorasvankin muistettu ottaa mukaan :-) Party time!

Päivä alkoi klo 6:30, kun suuntasimme geobiilin nokan makkara 1974:n ja anneli89:n kanssa kohti päivän ensimmäistä auringonpalvontapaikkaa, Akaata. Rannalle olikin jo kertynyt sankoin joukoin porukkaa, joten sulauduimme joukkoon tummaan kaikkine tykötarpeinemme. Pian saatiin Nivea -liiga käyntiin anneli89 rantapallolla. Kuin äkkihuomaamatta kello löi jo niin paljon, että oli aika kiittää isäntää kutsusta ja poistua viistosti takavasemmalle kohti seuraavia chillailuja ja grillailuja. Tiigeri kiittää ja kumartaa miitistä!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page