Skip to Content

View Geocache Log

Attended Tiigeri attended Äetsän Australia day bbq beach party

Saturday, January 27, 2018Finland

Missä "Piitsi", siellä Tiigeri! Kello soi aamulla 5:30, aivan turhaan... Tuohon aikaan oli ensimmäinen pannu kahvia jo kitattu ja valmiiksi pakattu rantakassi kaikkine tykötarpeineen odotti eteisessä. Viime kuukausina ei niin aktiivikäytössä olleet räpylät, maski ja snorkkeli oli kaivettu esiin naftaleenista. Kylmälaukku oli pakattu täyteen hellejuomaa, tropiikin lämmöstä muistuttava pyyhe heitetty rantakassiin ja aurinkorasvakin muistettu ottaa mukaan :-) It's Party Time!

Päivä alkoi klo 6:30, kun suuntasimme geobiilin nokan makkara 1974:n ja anneli89:n kanssa kohti päivän ensimmäistä auringonpalvontapaikkaa, Akaata. Kun noista juhlista oli selvitty, suunnattiin takaisin Tampereelle Pyynikin rannalle jatkoille. Eihän bilehile osannut noihinkaan juhliin vielä lopettaa hillumista... Eikä tarvinnutkaan, Pyynikiltä tarttui vielä mukaan pari apinakollegaa auton takapenkille, kun geobiilin nokka suunnattiin kohti Äetsän neitseellistä miittirantaa. Perillä väsynyttä partyanimalia hemmoteltiin oikein olan takaa. Wow mikä miitti, wow mitkä tarjoilut :-) Kiitokset järjestäjille häleistä rantapippaloista!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page