Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found Puutarhatractor pulling MM 2014 letterbox

Friday, 26 January 2018Finland

Olin pitkästä aikaa Vestaalin luona Satakunnassa georeissulla, joka kului pitkälti teemalla australialaiset miitit "katso kenguru loikkaa..". Minulla oli erilaisia toiveita näille päiville mm. saada yhdeksän tyypin päivä, joka minulta vielä puuttui sekä saada pari uutta miittikuntaa. Haastepurkit eivät olleet toivelistalle, mutta niitäkin tuli ikään kuin vahingossa - tilaamatta.

Sain mahtavia kokemuksia. Tärkeintä oli tavata geoystävääni. Tapasin myös tuttuja ja tutustuin uusiin kätköilijöihin. Satakuntalaiset eivät pettäneet, mielettömiä toteutuksia. Siellä taitaa asustaa paljon Pelle Pelottoman sukulaisia. Hauskoja juttuja "nauru pidentää ikää". Kerrottakoon, että tämä näky säilyy mielessä viikkoja, kun tamperelaiset kätköilijät olivat miitin rantabileissä räntäsateessa sukelluslasit päässä räpylät tai rantapallo kainalossa.

Yhdeksän tyypin päivän metsästys alkoi täältä Eurajoelta letteristä, jota Vestaali oli kehua repostellut "Se on sinun nähtävä!" Se hetki oli käsillä - tänään. Nollapisteellä ihmettelin, ettei tää ny taida niin hienoo ollakaan. Mutta ympäristö hämäsi pahemman kerran.

Siis WAUDE VAU!!! Mikä toteutus!!! Takuulla ehdottomasti paras näkemäni juttu! Sitten vielä Vestaali kehui "Minulla on FTF tästä." Sanoin hänelle "Nyt olen kateellinen. Näetkö kun vihreä väri nousee kasvoilleni!" Vestaali nauroi kippurassa 😀😁😂😃

Ihan mieletön kätkö ja sen toteutus, ehdottomasti FAVO sekä 10 pistettä ja papukaija-merkki! Päivä oli lähtenyt hienosti käyntiin. Yhdeksän tyypin päivästä 1/9 oli totta.

Kiitos letteristä! Miitissäkin olisi ollut mukava olla 👧👨👦👩🚜🚜🚜

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page