Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Säkylänharju

Wednesday, 31 January 2018Finland

Ja taas Cissoja viedään kätköltä kätkölle ja kunnasta kuntaan. Kuntapölhöilyä kahta kauhiammin haasteeseen pitää värittää muutama kunta uudestaan. Kuulostaa pöljältä ja sitä se vähä taitaa ollakin. Tai sitten ei kun rakastaa harrastustaan.

6:15 lähdettiin liikkeelle ja 17:15 oltiin takas kotona. 11 tunnissa kierrettiin Rauman, Pyhärannan, Mynämäen, Nousiaisen, Ruskon, Turun, Kaarinan, Paimion, Oripään, Säkylän, Euran ja Nakkilan kautta. Mittariin tuli silti vain 550km.

Earht-kätköt on ihania. Ja jos aika vain suinkin sallii, niin sellaiselle pysähdymme. Aina oppii jotain uutta. Niinkuin nytkin löytyi jääkauden jälkiä, joista emme ilman tätä olisi tienneet mitään.

Kohdetta lähestyessä tuli hetkellinen pelästyminen, että oliko tämä Oripään puolella. Kun sen halusimme uudelleen värittää. Oli se. :)

Cissat kiittää paikan esittelystä

infoAn Earthcache is an educational form of a virtual cache. The reward for these caches is learning more about the planet on which we live - its landscapes, its geology or the minerals and fossils that are found there. Many Earthcaches are in National Parks. Some are multi-cache in form, and some have a physical log book located in or close to a Visitor Center. Earthcaches are developed in association with the Geological Society of America. For more information go to http://www.geosociety.org/earthcache/
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page