Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Jääkauden merkit ja maankohoaminen

Friday, 26 January 2018Finland

Enialin kanssa vietettiin 9 kätkötyypin päivää. Itselleni se on vain haave, mutta Enial onnistui sellaisen tänään saamaan. Itse taisin jäädä 5 kätkötyyppiin, ei huono sekään :)

Earth kätköt ovat olleet aina yksi suosikeistani, kun sitä suorittaessa törmää vaikka mihinkä hienoon historialliseen maaperäjuttuun. Niin tälläkin kerralla. Rantojen kivet ovat aina olleet heikkouteni, niihin pakkaa hurahtamaan tyystin ja kokonaan. Tänään oli kyllä hieman toppuuteltava itseään valokuvailun suhteen, sillä henkikulta on toki tärkeämpää kuin kivien kuvaaminen. Pysyin kuin pysyinkin pystyssä liukkaalla kalliolla.

Olkiluodossa tuli käytyä usein vieraiden kanssa, kun asuin Eurajoella, mutta edellisestä käynnistä onkin aikaa vuosikausia. Silloin vierailukeskus oli vielä vanhalla paikallaan ja Olkiluoto 3:n työmaa oli vasta laskentavaiheessa.

Pistelemme Enialin kanssa postia lähipäivinä kun koko reissu on loggailtuna.
Tftc

infoAn Earthcache is an educational form of a virtual cache. The reward for these caches is learning more about the planet on which we live - its landscapes, its geology or the minerals and fossils that are found there. Many Earthcaches are in National Parks. Some are multi-cache in form, and some have a physical log book located in or close to a Visitor Center. Earthcaches are developed in association with the Geological Society of America. For more information go to http://www.geosociety.org/earthcache/
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page