Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Näsin metsät 2: Polku

Saturday, 03 February 2018Finland

Eilen keksittiin mcmun kanssa, että lähdetäänkin Porvooseen 3 wherigoa pelaamaan, kun ei pidempää reissua näin kylmällä säällä viitsitty tehdä kauemmas. Pikainen pläni kehiteltiin mitä haetaan puolen päivän reissulle, ja sitten lopussa sitä vähän muokkailtiin lennossa muunlaiseksi fiilisten mukaan. Kätköt on lokattu pääosin MM lyhenteellä (Marrasmus, mcmu) ja jokunen omallakin nimimerkillä.

Paluumatkalla pk-seudulle jo oltiin, ja pari tradia vielä täältä suunnalta tultiin sitten hakemaan ennen kääntymistä Porvoonväylälle. Tämä toinen, joka lennosta lisättiin tämä päivän suunnitelmaan mukaan, kun tuo talvilöydettävä-attribuutti puuttui, mutta ei ollut sitä toistakaan listattuna. Pelipaikoille siis ja sittenhän me tongittiin kuin pienen talon porsaat konsanaan, ja löytyihän se kipponenkin ihan selkeästä jemmastaan lopulta. KK:)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page