Skip to Content

View Geocache Log

Attended Enial attended Äetsän Australia day bbq beach party

Saturday, January 27, 2018Finland

Olin pitkästä aikaa Vestaalin luona Satakunnassa georeissulla, joka kului pitkälti teemalla australialaiset miitit "katso kenguru loikkaa..". Minulla oli erilaisia toiveita näille päiville mm. saada yhdeksän tyypin päivä, joka minulta vielä puuttui sekä saada pari uutta miittikuntaa. Haastepurkit eivät olleet toivelistalle, mutta niitäkin tuli ikään kuin vahingossa - tilaamatta.

Sain mahtavia kokemuksia. Tärkeintä oli tavata geoystävääni. Tapasin myös tuttuja ja tutustuin uusiin kätköilijöihin. Satakuntalaiset eivät pettäneet, mielettömiä toteutuksia. Siellä taitaa asustaa paljon Pelle Pelottoman sukulaisia. Hauskoja juttuja "nauru pidentää ikää". Kerrottakoon, että tämä näky säilyy mielessä viikkoja, kun tamperelaiset kätköilijät olivat miitin rantabileissä räntäsateessa sukelluslasit päässä räpylät tai rantapallo kainalossa.

Viikonloppu kului Australia katso kenguru loikkaa -teemalla. Souvenir oli jo takataskussa, muttei lisämiitti pahaa tekisi eikä se että käy kahdessa miitissä samana päivänä. Sastamalassa (Kiikoisissa) olen pitänyt miitin, muttei sitä lasketa haasteeseen. Siispä Sastamala = Äetsä (voi näitä kuntaliitoksia) on minun #38 miittikuntani, josta iloitsen suuresti. Täällä muuten pistäydyimme Pirkanmaan puolella.

Miitin huudeilla oli autoja parkissa ja jengiä rantsussa "bbq beach partyissa". Kun nousin autosta, niin naapuriin oli tullut tuttu tamperelaisporukka, joka varustautui rantabileisiin sukelluslaseilla, räpylöillä ja rantapalloilla. Meikä repesi 😊😀😁😂😃😄😅😆 huumorintajua ei ainakaan puuttunut, kun otti huomioon sen räntäsateen. Luulen että aurinko oli tilattu, muttei se ollut vielä tullut tai tilau oli mennyt väärään osoitteeseen😉

Tuttuja ja uusia tuttuja, kaikkiin en ennättänyt tutustua. Hyvät tarjoilut, joista suuri kiitos! Mukavasti aika vierähti miitissä ja jatkoimme matkaa kohti uusia seikkailuja haasteellisessa kelissä.

Kuten kerroin, että kengurut ovat mielessäni niin lisään vielä tutun biisin kertsin, joka menee näin:

Kaikki huusivat: katso kenguru loikkaa mies on löytänyt sen!
Katso kenguru loikkaa miestä kyydittäen
puomit tullien teitä estää saattaneet ei,
sillä ilmojen teitä kiitolinjani vei

Jos innostuit tästä, niin voit fiilistellä 1960-luvun tunnelmissa. Kuuntele tästä linkistä https://m.youtube.com/watch?v=KV_-iBbgtMM

Kiitoksia rantabilemiitistä järjestäjille!

#101 miitti

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page