Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Gammelby - Ulvila alphabet G

Sunday, February 4, 2018Finland

No niin, taas oli hyvä syy lähteä kätköille "pikku" kuudentoista asteen pakkasesta huolimatta, sillä geosiskoseni Är2 tuli tuulettamaan itseään tänne Satakunnan suuntaan ja minullakin oli mukavasti aamupäivä aikaa kätköille ennen siirtymistä jaahallikeikalle Asotra Areenalle. ÄGÄ-tiimi, eli Ärrät Yks ja 2 sekä -GBN- olivat aamupäivällä liikkeellä lähinnä ValPel97:n mysteereitä etsiskelemässä, mutta kun aikaa oli vielä yhdelle kipolle, käväisimme vielä jälkiruoaksi tällä tradikätköllä.
Aurinko paistoi kilpaa heidän hymyjen kanssa, sillä ulkoiluilma oli mitä mainioin, kun vaatetta oli riittävästi.
Kätkösen kanssa ei ollut ongelmia, kun tiimi hajaantui ja nopsasti oli piileksivä purkki minun näköelimissäni. Tai no ei nyt ihan niissä, mutta verkkokalvoille piirtyi kuva kätköstä, jonne pääsimme kirjaamaan käyntimme juurikin tuolla yhteisnimimerkillä
Kiitos päivän tradikätköstä. Kevättä kohti. Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page