Skip to Content

View Geocache Log

Found it tinsku found Wheelchair caching - Level#5T1

Friday, February 9, 2018Finland

Tätä olin joskus vilkaissut ja sitten se mukamas liian vaikeana jäi johonkin unholaan. Jokin aika sitten meiculla oli hyvä idea tähän ja sitä sitten lähdettiin yhteistyössä toteuttamaan. Niin säästyttiin hyvästi huolimattomuusvirheiltä, kun toinen luetteli ja toinen kirjasi ylös. Toisessa vaiheessa sopiva aputyökalu keksittiin nopskaan ja naatit oli sujuvasti tuotapikaa esillä.

Mukava mysteeri, kunhan vain sai sen alkusysäyksen, niin sen jälkeen homma eteni sujuvasti yhteistyössä loppuun asti. Ja kuten tähdet antaa luvan odottaa, niin purkki oli helposti löydettävissä.

Kiitokset kivasta myssestä ja purkista!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page