Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Castellum found I can see dead hamsters...

Saturday, June 20, 2009Noord-Holland, Netherlands

Onze aller-, aller-, allereerste First to Find! Hoe vind je die? Wij zijn helemaal opgetogen. Onze allereerste nightcache ook en die is ons goed bevallen. Gelukkig kwamen we geen dode hamsters tegen (misschien toch nog te vroeg op de avond), maar we kwamen wel de makers van de cache tegen. Zij zijn samen met ons naar de cache gelopen, dank hiervoor en toen hebben we de cache tevoorschijn getoverd, met daarin een TB voor de eerste vinders. Wij dus! We hebben vandaag onze honderdste cache gelopen en we hadden afgesproken dat we een cache zouden gaan neerleggen of een TB de wereld in zouden helpen. Nu is de keuze niet meer zo moeilijk, dankzij de leggers, want vanavond een TB gekregen natuurlijk! We zijn hier heel erg blij mee, we hebben meteen een goal bedacht voor hem.
Deze cache is erg leuk om te doen ook met kinderen, maar wij waren een beetje te vroeg, het was nog wel licht. Het beste werkt het als het écht donker is. Maar zoals gezegd, dit was onze eerste nachtcache en als het aan ons ligt, volgen er zeker meer!
Bedankt GreatWhitexxl voor jullie hulp en voor deze erg leuke cache en natuurlijk voor onze TB, helemaal te gek!
Team Castellum

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page