Skip to Content

View Geocache Log

Attended 4KU attended Pilkkimisen maakuntaottelu

Sunday, February 25, 2018Finland

Apinaa koijataan! Eihän me täällä oikeasti pilkitty, vaikka ilmeisen moni oli hämyyn mennyt. Tiedä sitten oliko se syy kilpailijoiden puuttumiselle, kun läheskään yhtä monta maakuntaa ei kisaamaan saatu, kuin will attendien suhteen varauduimme. Ehkä tämä homma toimi kuitenkin parhaiten kolmella joukkueella - kivaa oli ainakin seurata miten homma sujuu, kun ei juuri löytynyt meiltä kokemusta näiden järjestämisestä, saatika itse lajista. Tottahan me Pirkanmaalla pidimme pojan kotona, kun kotijoukkue nappasi komean voiton banaaninonginnassa. Vastassa oli Satakunta ja viime hetkellä mukaan tullut Kymenlaaksolais-Savolainen hybridijoukkue, johon joku ilmeisesti Päijät-Hämeeltäkin liittyi kesken kisan.

Kiitokset kauniit kaikille kynnelle kyenneille kanssakätköilijöille, kiitos osallistujille ja onnea voittajille, eli HYVÄ PIRKANMAA!!

Ai niin, piilotimme aivan miitin loppupuolella lähistölle myös teemaan sopivan muistopurkin, jotta jokainen kynnelle kykenemätön pääsisi kokemaan sen, mitä me tänään paikalla olleet pääsimme todistamaan.

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page