Skip to Content

View Geocache Log

Attended Tiigeri attended Pilkkimisen maakuntaottelu

Sunday, February 25, 2018Finland

Oli jo etukäteen tiedossa, että en parhaalla tahdollanikaan ehtisi miittiin kongin kumistessa. Geokollegan kanssa intouduttiin kuitenkin suunnittelemaan uutta kätköä niin perin pohjin, että tuli jo hätä käteen ehdinkö tänne ollenkaan.

Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun kurvasin geobiilin parkkiin. Kannustushuudot ja iloinen puheensorina kantautuivat korviini, ehdin siis ajoissa paikalle. Nipin napin, sillä viimeisiä saaliita keräiltiin juuri konttiin ennen pian alkavaa jännittävää pisteidenlaskua. Ja niinhän siinä kävi, että Poika jäi jälleen Pirkanmaalle. Mukavaahan se olisi ollut maakuntiin matkata kisailemaan kesällä mutta näillä mennään 🤣. Ehkä seuraavissa kisoissa puhaltaa muutoksen tuulet 😁. Kiitokset järjestäjille, kisailijoille, tuki- ja taustajoukoille urheiluhenkisestä miitistä! Tiigeri kiittää ja kumartaa!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page