Skip to Content

View Geocache Log

Found it neitiq found Liisan kivet

Wednesday, March 7, 2018Finland

Aamu-ulkoilulla rapsakassa -20 asteen pakkassäässä. Ihan näin aikaisin (puoli yhdeksän maissa) ei ollut tarkoitus lähteä, mutta kun juniori toivoi kyytiä kouluun, jatkoin samoilla lämmöillä matkaa eteenpäin.
Ykköspiste löytyi nopeasti, siitä naatit kännykkään ja eteenpäin. Kakkospisteellä käännähdin, enkä alkanut sen enempää porauksia tekemään kuin muutkaan, selusta kun oli jo varmistettu ja täsmävinkki loppupisteestä saatu. Se oli myös helppo, joten nimi vihkoon ja TB seuraavia kävijöitä odottelemaan. Kotimatkalla vaan välähti mieleen, että eikös siinä kakkospisteessä ollutkin joku häikkä... Asia oli tarkistettava ja niin se oli, naatit ykköspisteessä pielessä ja oikeat vinkissä. Eihän sitä tullut luettua, joten oikealla kakkospisteellä en käynytkään... No, nimi on logissa, joten kiitos ja anteex!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page