Skip to Content

View Geocache Log

Attended Mr.Petsku attended Pilkkimisen maakuntaottelu

Sunday, February 25, 2018Finland

Taas oli se aika vuodesta kun oli tarkoitus ottaa mittaa muista maakunnista. Mielenkiinnolla odotimme Neilikka77:n kanssa että millanen mittelö tästä saadaan aikaan. Täytyy sanoa että Team Apina pääsi hieman yllättämään vaikkakaan ei ihan täysin, sillä kun perille saavuttiin niin alkoi homma pikkuhiljaa selviämään. Alkuun miitti menikin tuttujen kanssa turistessa ja pikkuhiljaa alkoi ne joukkueetkin kasaantua. Pitkään näytti sille että Pirkanmaa ja Satakunta mittelevät keskenään, mutta onneksi se hieman odotettu hybridijoukkue Kymenlaakso-Savo saapui juuri parahiksi paikalle...

Täytyy sanoa että vaikka en siitä virallisesta pilkkimisestä niin perusta, mutta tällänenhän on vallan hauskaa ja koukuttavaa puuhaa. Pirkanmaata tuli siis edustettua (kuinkas muuten ) ja tiimin muut jäsenet olivat Neilikka77, Juke the Rabbit, Metsäninja ja Kalvoapina. Joukkueen nimi oli Pirkanmaan banaanin poimijat. Kisa oli kova ja hauskaa riitti niin meillä kilpailijoillakin kun varmaan sielä yleisössäkin olleilla. Niinhän siinä sitten kävi että meidän Tiimi nappasi voiton ja sitä myöden pojan kotiin. Sitten tuli vielä hieman sitä oheis sälääkin kaupan päälle lähtien ihan oikeista banaaneista suklaaseen...jne !!

Olipahan mukava miitti ja kivat kisat oli Team Apina tänne järjestänyt. Oli ilo olla mukana tässä härdellissä !!

Joskus kesän mittaan nähdään sitten jossain päin uusin kujein ! YES !!

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page