Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Pirunkivet

Saturday, 17 March 2018Finland

Tänään koitti se päivä kun pakattiin Neilikka77:n kanssa auto täyteen ja suunnattiin talviloman viettoon Kittilän Kaukoseen. Mukaan lähti myös tottakai Geokoira Nuppu. Tämän kertainen matkasuunnitelma oli puhtaasti kuntien väritys, joten reitti oli siten hieman mutkikas ja siks sakkia sai mennä eräänkin kerran. Uusia kuntia taisi itelle tulla se 15kpl ?? (luku voi heittää...) Samalla tuli myös se maaginen 250 kuntaa täyteen Jonkinlainen suunnitelma oltiin tehty purkkien ja reitin suhteen ja hyvin siinä pysyttiin. Muutamia Extrakippoja poimittiin matkalla, kuten arvata saattaa. Tampere - Kittilä väli tultiin tällä kertaa 19h ja poimittiin kyytiin samalla 34 kippoa.
Reissun löytö 3/34

Neilikka77 huomasi tälläisen talvilöydettävän purkin matkalla ja hairahdettiin sitten hieman omalta reitiltä exrakipon toivossa. Hyvin päästiin Pirunkiville ja pienen maasto tutkailun jälkeen Neilikka sen kätkön löysi ja päästiin piirtämään nimet login uumeniin. Sitten arvottiin hetki että käännytäänkö takasin vai jatketaanko eteenpäin.... Jatkettiin eteenpäin.

Kiitos kätköstä !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page