Skip to Content

View Geocache Log

Found it ranneli found Geokahlaaja

Friday, 23 March 2018Finland

Se oli menoa se! Joensuun Ellit lähtivät katsastamaan kevättä Keski-Suomeen muutamalla reitin varren kätköllä pysähtyen. Onneksi kuski ja kartturi tiesivät minne mennään, minun ohjeistuksella oltaisi oltu jossain ihan muualla, mahdollisesti Keravalla (?!). Mmie56, muusku, bigwood ja minä oltiin reissussa ja kätköt logattiin pääsääntöisesti yhteisnimmarilla JnsEllit 4 tai 3 sen mukaan oliko joku käynyt kätkön jo aiemmin loggaamassa, muutamaan lokiin kirjattiin vain omat nimet. Autoon pakattiin kaikenlaista mitä reissulla ajateltiin tarvittavan: oli tikkaat, onki, lumikengät ja paljon muuta pienempää vermettä, myös vasara, jonka tarpeellisuudesta oli kuultu huhuja... Kaikkea mukana ollutta ei reissulla tarvittu, mutta lumppareita kyllä, sen verran on taivas rätkinyt lunta retkemme reitille. Keli oli komea: perjantaina matkattiin auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta ja lauantainakin keli oli ihan kohdillaan. Vasta kotimatkalla sunnuntaina saatiin pyryssä kulkea, mutta auton suojassa sekin taival.

Geokahlaajien kohdalla stopattiin ensimmäisen kerran. Ja kahlailuksihan se vähän meni, sen verran on lunta näissä maisemissa. Parikin kahluuta piti tehdä ennen kuin osuttiin oikeaan kohteeseen, mutta nyt on hymynaamana kartalla tämäkin kohde. Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page