Skip to Content

View Geocache Log

Found it jumoged found Hinthaara Thekylä#1

Sunday, 08 April 2018Finland

Tämä kyläkierros ei kyllä ihan suosikkien joukkoon noussut. Oli aika paljon arpomista ja saaliiksi tulin vain 5 löytöä kahdeksasta, joten siis kolme denaria. Yksi oli vielä sesongista kiinni, mutta pari meni puusilmäilyn tai kätköjen puuttumisen pikkiin. Olisi hyvä jos omistaja kävisi koko sarjan läpi ja kuittaisi olemassaolon tai puutumisen.

Tämän kätkön jätin suosilla kieroksen viimeiseksi kun pojalla oli jo monta kanssakätköilijöiden denaria. Niin meinasi käydä minullekin, mutta sitten huomasin hyvän vinkin yhdessä aiemmassa lokissa. Naatit ovat kyllä täällä pielessä, mutta purkki löytyy kunhan on oikealla kulmalla. Kätköpurkki oli mennyt hankalaan paikkaan, pyrin laitamaan sen paremmin saatavaksi seuraavia varten. Kiitokset kätköstä ja rundista!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page