Skip to Content

View Geocache Log

Found it SeiGeo found ReumaGeo Mikkeli: Heljä

Thursday, 19 April 2018Finland

Edellisen turhan käynnin jälkeen selvisi, että purkki oli jästitty, mutta pikkulinnut lauloivat, että eilen oli paikalle ilmestynyt uusi purkki, joten pitihän sitä ohi pyörräillessä kurkata ja löytyyhän se helposti, silloin kun on paikoillaan. Maasto oli kovin märkää ja hyvin ehtivät lenkkarit kastua läpimäriksi...
Lokkaaminen olikin sitten toinen juttu... lokirulla oli laitettu niin syvälle purkkiin, ettei sitä ilman työkaluja - joita minulla ei tietenkään mukana ollut - purkista ulos saanut. Kohtuuttoman kauan lokin kanssa tapeltuani jätin purkkiin irtolehden, johon lokkaukseni kirjasin.
Kiitokset helposta mysteeristä - jästeistä vähän lisäkerrointa. 😊

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page