Skip to Content

View Geocache Log

Found it emppeli found METSO-Himos9

Saturday, 28 April 2018Finland

Metsot soitimella vieläkin tänä vuonna

Metsot jäivät soitimelleen sen jälkeen kun ensimmäisen ppllä julkaisun aikaan kuittasin. Tänään ei ollut lunta enää paljon massa eikä puussa lainkaan, mutta

Tietä käyden tien on vanki
vapaa on vain umpihanki
sanoi Lauri Pohjanpääkin aikoinaan.

Citon jälkilöylyissä lähestyimme merkittyä tietä näille main ja porkilla itse itseäni tukien pitkin latu-uraa, siellä missä sitä oli enää jäljellä.
Kura roiskui ja rapa lensi tai sitten ei, kun lähestyimme kääntöpaikkaa ilman porkkien apua liki kätköä, varsin paljon suunnistetuin ja hiihdetyin maisemin
Niin oli loppulähestyminen lumetonta vain, että hyvin harvoin housun persuus kastuu kätköillessä ja nyt se teki sen taas Serrevvan oli tukevaa metsää loppuliukuun istutettu, että ihan ei edellisen kävijän nelivetoon ollu pakko turvata, mutta hengästykseen se vei vei vei vei.
Kuitti kirjaan ja soidinmenot on soidittu kun saatiin tämä viimeinen pari uunista ulos.

Tästä Metsokätkölle ja coooperaatioryhmälle

Isot kädet tahdin hakkaa
Isot kädet rytmiin hakkaa

Ei tänäänkään mitään pois eikä mitään tilalle except on logbook or not.
Kevään kohinasta ja ukkosen ryjinästä innoissaan omat kolikotkin:
Helinää helskettä vilinää vilskettä pienten kolikoiden georepun uumenissa

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page