Skip to Content

View Geocache Log

Found it ekageo found MYM 5- Down Under

Friday, 04 May 2018Finland

Down Under on kohdattu ja paljon oli oikeita sanoja heti mielessä, mutta eipä se ralaatio niin toiminutkaan, että kaikki mahdollinen heti kelpaa. Tämä oli ensimmäinen relaationi ja tovi meni aikaa ymmärtää jutun juoni. Pikkuhiljaa sanat vain löytyivät, mutta aikaa se vei ja paljon. Pääsiäisvapailla aloitin ja sen jälkeen meinasivat illat venyä liian pitkälle yön puolelle, kun ei malttanut lopettaa. Kaikki hyvä kuitenkin loppuu aikanaan, niin myös tämä.
Tänään tuli Jämsään asiaa ja tämä oli kätkö, jonka halusin käydä lokkaamassa pois. Hieno toteutus löytyi, mutta kevään kosteat päivät olivat turvottaneet purkin tosi vaikeaksi avata.
Iso työ on tehty relaatiossa. Kiitos siitä ja kätköstä favon myötä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page