Skip to Content

View Geocache Log

Found it ruusina found Wanha maantie - VW Kupla

Saturday, 05 May 2018Finland

ARA-tiimi (=Akka50, ruusina ja Ajosa) kevätretkellä Punkaharjulla ja Savonlinnassa tie-teemalla. Samalla keräiltiin muitakin sopivaisia kätköjä plakkariin. Tämä sarja oli toinen päivän pääkohteista ja ruokapaussin jälkeen aloitimme wanhan Viipurin tien tallaamisen. Jotta mie tykkäsin tästä sarjasta, vanha tienpohja oli niin kaunis ja maisema kuin sata vuotta sitten. Purkit pulmineen olivat ilahduttavan erilaisia - niitäpä ei rutiinilla loggailtukaan. Tälläkin kätköllä oli pikku ähräämisen jälkeen ilo ylimmillään.
Tämä oli mahdottoman mukava sarja kiertää. Maisemassa mieli lepäsi ja keksimisen ilo oli huikeaa. Minun täytyy myöntää että tiimityönä tämä meni kymmenen kertaa nopsempaan, kuin jos olisin yksin ollut liikkeellä, kiitokset tiimilleni. Jospa tulisikin lisää purkkeja - salamana olisin päätäni vaivaamassa. Isot kiitokset ja favo.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page