Skip to Content

View Geocache Log

Found it v v a m team found Jurvintien T5 #bonus

Thursday, 10 May 2018Finland

Helatorstain kunniaksi sovimme kollegoiden, Jamboree_009 ja Marrasmus kanssa, lähtevämme kierrokselle Janakkalan, Hämeenlinnan ja Lopen suunnille. Autoon oli lastattu jos jonkinlaista varustetta, ja mikä tärkeintä: myös niiden käyttäjiä! Ja mikäpä oli kätköillessä: aurinko helotti täydeltä terältään. Takki oli tarpeeton, mutta paikka paikoin olisi saappaille ollut vielä vähän käyttöä, täysin vettä kestämättömät lenkkarit olivat sittenkin vielä liian heppoiset näihin maastoihin. Kaikki pikaisen suunnitelman mukaiset kätköt löytyivät, varsin onnistunut päivä siis!

Jurvintien T5-traili sai ansaitun päätöksensä tällä kätköllä. Kun sijainti oli tiedossa, kätköä itsessään ei todellakaan ollut vaikea paikallistaa! Moto hääri lähimetsissä, mutta emme antaneet sen häiritä touhujamme! Pian olikin jo Jamboree_009 saavuttanut kätkön ja kohta oli myös kaikkien nimimerkit kätköön logattu. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page