Skip to Content

View Geocache Log

Found it ahpia found Salaperäinen betonibunkkeri

Thursday, 10 May 2018Finland

Helatorstai oli sopiva päivä lähteä yrittämään All Terrain ja All Difficult -haasteita. The Dunesin ja luxiluxin kanssa oli veivattu ja hiottu tarkka suunnitelma, jossa purkkien paikat, ratkotut mysteerit ja kaikkien kätköjen varapurkit oli sijoitettu Excel-taulukkoon asianmukaisin lisäkommentein. Edellisenä iltana vielä kävin kaikki taulukon kätköt läpi ja etsin yhteen kategoriaan vielä varakätkön varakätkön, koska sekä varsinainen että varakätkö oli juuri hyllytetty. Yritettiinpä siinä vielä yhtä mysteeriäkin ratkoa, jotta varmasti saisimme kerättyä kaikki kategoriat täyteen. Aamulla pakattiin eväät ja kaikenlaisia apuvälineitä autoon ja hurautettiin kierrokselle.
Haaste tuli täyteen edellisellä kätköllä, tänne tultiin ihan vaan huvittelemaan, koska luxiluxin teki niin mieli. ;-) Hyvin mielenkiintoinenhan tämä kohde olikin, mutta kätköä ei vaan meinattu löytää. Onneksi otin haasteen täyttymisen kunniaksi varaamani juhlapullon (ihan piccolo vaan, jotta saadaa skoolata) autosta mukaan, niin ainakin etsiminen sujui mukavammissa merkeissä. Lopulta kun olimme jo luovuttaneet, The Dunes huomasi ruohikon seassa pötköttelevän putkilon. Niin vain saatiin komea päätös kierroksellemme ja nimet täälläkin kirjaan, eli yhteisnimmari Ah, lude! Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page