Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Powered Moth

Sunday, 20 May 2018Finland

Apinatiimin reissujaos ATM (anneli89, Tiigeri & makkara 1974) tien päällä. Edellisen kerran kun yrittettiin kollegoiden kanssa lähteä kettujahtiin, päätti säidenhaltija vesittää aikeemme heittämällä ilmoille H2O:ta enemmän kuin laki sallii. Tänään haltija oli meille suosiollinen ja siivitti menoamme upealla auringonpaisteella. Päätavoitteena oli ryynätä revon perässä ja jos aikaa ja voimia vielä jäisi, käytäisiin tarkastamassa kuinka kaunis se maa oikein olisikaan.

Tassua pistettiin sen verran hanakasti toisen eteen ja hypersuperkierteisiä pomppuloikkia otettiin, että molemmat kierrokset tehtiin ja matkan varrelta vielä muutamia extrojakin napsittiin. Kätkökoppaan kertyi "kiloja" päälle 80. Hieno päivä upeassa seurassa ja loisteliaassa säässä. Eikä tätä kotimatkaakaan pystytty toteuttamaan yhden pysähdyksen taktiikalla... Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä ja pahoittelee copy-paste loggauksia!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page