Skip to Content

View Geocache Log

Found it Janitismus found 21 yötä jouluun: Luukku 4: Joulukellot

Sunday, 09 July 2017Finland

24 päivän kesäloma-roadtrip ympäri Suomea ja myös Pohjois-Norjan puolella. Reissun pääkohteiksi valittu ison ja pienen karhunkierroksen vaeltelu sekä Korvatunturi. Viimeinen viikonloppu Oulussa Qstockissa muun muassa Marilyn Mansonin ja Alice Cooperin tahdissa :D.

Jonkinlaista aikataulua ja listaa oli ennakkoon tehty. Listalta löytyi favo- ja haastekippoja, kirkkoja, nollia ja ties mitä matkalle sattui osumaan.. kaikenlaista mielenkiintoista ;).

Päivä 3/24:

Kuuluisat Tenukko-purkit kiinnosti, joten muutamia poimittiin ohimennen. Hyvä parkki ja 2,55 euron edestä tölkkejä, jo nyt kannattava pysähdys ;). Geopolun päästä löytyi varsin kiva kätkö, päivän piristäjä vaikka joulusta ei ollut tietoakaan :D. Hyttyset ei ainakana lisänneet joulun tunnelmaa murh! FP kivalle kätkölle, kiitos kätköstä =).

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page