Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Vaihtelevoo virtoo

Saturday, 26 May 2018Finland

Enial houkutteli minut pidennetyn viikonlopun viettoon Mikkeliin. Tämmöisille vaikutuksille alttiina innostuin oitis ja saavuinkin bussilla eilen Jyväskylään mistä lähdimme muutaman kätkön kautta miittiin Hankasalmelle.

Lauantaina (päivä 2/5) jolkoteltiin vähän Juvalla ja koikkelehdittiin Koikkalassa laatupurkkien perässä. Upeita oli. Mennen tullen temmellettiin sitten Mikkelissä. Paljon oli minulla vielä hakematta ratkottuja myssejä ja muuta kivaa, mutta hyvälle mallille saatiin ratkottujen varastot reissun aikana. Saaliina pari uutta kuntaa, STF, 119 löytöä ja muutama denari. Unohtaa ei sovi upeita kaffeepaikkoja, joilla olisi voinut istua tuntitolkulla... ja istuttiinkin, mutta vain yhteen laskettuna.

Tämä mysse oli kyllä haaska tappaus. Piti oikein laittaa vaihtelevammasta virrasta tykkäävälle geokolleegalle viestiä että "ratkoppa sinäkin tämä". Monen laista virtaa sitä on tullut tähän ikään nähtyä. Tiber on kyllä ehdoton suosikkini mutta ei Seinessäkään mitään vikaa ole.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page