Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Leväkön laavu

Saturday, 26 May 2018Finland

Enial houkutteli minut pidennetyn viikonlopun viettoon Mikkeliin. Tämmöisille vaikutuksille alttiina innostuin oitis ja saavuinkin bussilla eilen Jyväskylään mistä lähdimme muutaman kätkön kautta miittiin Hankasalmelle.

Lauantaina (päivä 2/5) jolkoteltiin vähän Juvalla ja koikkelehdittiin Koikkalassa laatupurkkien perässä. Upeita oli. Mennen tullen temmellettiin sitten Mikkelissä. Paljon oli minulla vielä hakematta ratkottuja myssejä ja muuta kivaa, mutta hyvälle mallille saatiin ratkottujen varastot reissun aikana. Saaliina pari uutta kuntaa, STF, 119 löytöä ja muutama denari. Unohtaa ei sovi upeita kaffeepaikkoja, joilla olisi voinut istua tuntitolkulla... ja istuttiinkin, mutta vain yhteen laskettuna.

Laavuja ja kotia on tullut bongattua tämän harrastuksen myötä paljon mutta kun haastetta varten katsoin paljonko niin yllätyin pienestä määrästä. On tainnut olla väärä nimi laavuilla. Noh, tänä viikonloppuna tuli muutama lisää, tässä niistä yksi.
Tftc

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page