Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Isot kivet

Thursday, April 26, 2018Finland

Toinen kurssipäivä putkeen. No muutoinkin suunnitelmat puolsivat lähialuekätköilyä, olimme nimittäin suunnitelleet pienoista melontareissua illansuuhun, jos kaikki menisi hyvin ja sää sattuisi olemaan suotuisa - tai no ehkei sillä loppupeleissä olisi ollut niin suurta merkitystä, ellei nyt aivan akkoja olisi satanut.

No sää todellakin oli iltapäivällä sangen mielenkiintoinen ja vaihteleva. Välillä paistoi aurinko kirkkaasti ja lämpimästi ja hetken kuluttua saattoi sataa vettä ja toisinaan tuli myös rakeita, maa oli siis paikoitellen valkoisena ja sen jälkeen oli kaupungissa myös melkoisia tulvia. No kohti loppuiltapäivää sää kuitenkin alkoi kääntyä kokonaan kuivaksi sekä sangen lämpimäksi, joten melontareissun puolesta alkoi näyttää aina vain paremmalta.

Melontareissun ja itse asiassa onnistuneen ensilöytöhuntin jälkeen oli vielä intoa ja energiaa jäljellä, joten poikkesin paluumatkalla muutamalle.

Edellisestä onnistuneesta denarin paikkauksesta rohkaistuneena seuraavalle. No samoihin maisemiin täällä kuin edelliselläkin kerralla, vaan ei se tälläkään kertaa ihan napsista ja kopsista ollut. Tällä kertaa aika ei kuitenkaan ollut aivan niin kortilla kuin edellisellä vierailulla, joten pähkäilyä, pohdiskelua ja tuumailua sekä zoomailua ja jotenkin se sieltä lopulta antautui. Kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page