Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Pori Reverse Wherigo

Saturday, 02 June 2018Finland

Mcmun kanssa lähdettiin kuntakarttaa värittämään mysseillä Pori päämääränä, ja tulihan noita uusia kuntia kivasti, yhtään denaria ei tehty. Wherigojakin taas pelailtiin ja päivän saldona oli vissiin 7 eri tyyppiä, mikä harvinaista herkkua. Se kylläkään ei ollut mikään tavoite,mutta enempikin bonus, joten satavarma määrästä en ole. Sää oli tosi passeli.. päästiin pkseudulta karkuun hirveää hellettä vähän inhimillisimpiin sääolosuhteisiin (tosin hyttysiä piisasi!), Porissa lämpöä oli noin 20 astetta ja mukava vilpoinen tuulikin kävi. Kätköt lokattiin MM lyhenteellä ajan ja lokitilan säästämiseksi, muutaman lokkasin omalla nimellä.

Porissa vielä viimeisiä kätköjä hakemassa, ennen Rauman suuntaan siirtymistä. Tämä seuraava kohde ja kyllähän se kipponenkin sieltä lopulta vastaan tuli kun itikoiden lomasta vain pystyi etsimään;) Kiitos wherigosta!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page