Skip to Content

View Geocache Log

Found it muusku found Kissankierros #23

Saturday, 02 June 2018Finland

Nusujen kanssa kuntakierroksella akselilla Parikkala-Rautjärvi-Ruokolahti. Reissun tavoitteena oli saada nämä kunnat 50 löydön kunniksi ja siinä onnistuttiin. Melkoiseksi rytyreissuksi meni, etenkin Parikkalassa. Kunnan kätkösaldo tarjosi pääosin maastokohteita ja niitä kierrettiin. Hikistä hommaa hellesäässä mutta upeita paikkoja tuli nähdyksi. Kätköt lokattiin pääsääntöisesti yhteisnimimerkillä JnsEllit2.

Kissankierrokselta saatiin Ruokolahden saldoon mukava määrä kätköjä. Kierrosta oli mukava taivaltaa - se oli selkeästi opastettu ja purkkeja oli sopivin välein. Ekstraa kierroksella oli muutama muukin reitin varrelle sijoittunut kätkö :) Bonuksetkin muistettiin poimia talteen, tosin yhtä ei bongattu. Topi-, Viiru- ja Tikku-kissa laittaa kurnauskis-terkkuja tekijälle ja emäntä kiittää kivasta kierroksesta!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page