Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Isonkyrön pääkirkko

Sunday, 03 June 2018Finland

Team Apinan (TA) satunnainen maailmanvalloitus jatkuu jälleen 😁... Kätkökarttaa putsattiin eilen oikein urakalla ja aamulla karttaa tutkiessa näyttikin sille, kuin lauma elefantteja olisi tallonut paikkoja. No, ei se mielikuva nyt kovin väärä ollut, lauma apinoitahan siellä vain oli rellestänyt ympäri pitäjiä.

Eipä tässäkään aamussa mitään valittamista ilmojen tai minkään muunkaan suhteen ollut. Niinpä jengiläiset makkara 1974, anneli89, 4KU, Tiigeri ja veerat69 ponnistivat jälleen kohti latvustoja päivän "banaaneja" etsimään. Miittiaakkosia täytettiin ja kartalla punaisena loistava työtapaturma hoidettiin. VV-traililla käytiin hieman kipeytyneitä lihaksia verryttelemässä ja tulipa tuossa pyörähdettyä muutoinkin yhdellä jos toisella purkilla nimeä tuikkaamassa paperiin. Jos oikein sinivalkoisten lasien läpi menoamme tänään tutkaili, niin mahdollisesti kirmailumme ei aivan yhtä jouhevaa ollut, kuin männä päivänä. Mutta hei, tämähän olikin vain se sillottelupäivä, ainoastaan 100+ -purkin taktiikalla 😉. Käyntimme kirjailimme nimimerkillä Team Apina tai TA.

Jälleen on huikea seikkailu takana. Lauantaiaamuna antauduttiin ensimmäisen liaanin vietäväksi klo 7. Kotipuu siinsi silmissä, kun kello oli tikittänyt jo hyvän matkaa maanantain puolella. No, töihin on hyvä mennä lepäämään 🤣.

Niin, ja kun seuraavaa reissua suunnitellaan, täytyy muistaa kysyä itseltä, että ONKO TÄSSÄ MITÄÄN JÄRKEÄ!!?? Päälle 250 purkkia parissa päivässä, joten pikkuisen tuppaa toteutukset puuroutuvan keskusyksikössä... Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköttäjiä kätköistä, sekä pahoittelee copy-paste loggauksia!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page