Skip to Content

View Geocache Log

Found it viittimo found Bonuskätkö: Sitkeys palkitaan

Tuesday, 05 June 2018Finland

Vaatihan tämä sitkeyttä, myönnetään. Jo bonusnaatit vaativat useamman reissun. Ensimmäisellä kerralla olivat kadoksissa. Myöhemmin tajusin niiden löytyvän tietysi maasta kätkön alapuolelta. Siellähän se olikin, pikku purkki arvokkaine osviittoineen. Tässä vaiheessa tosin kätköön oli jo istutettu uusi samanlainen purkki, eli oli mistä valita. Bonuskätkön sijainti selvisi myös mutta eipä sinne noin vain tallustettu, hartaaseen tähystelyyn päättyi etsintä tällä kertaa.

Seuraava yritys paremmin varustautuneena, ja voilà, ei kun kiertämään korkkia auki, kopioimaan naatit koneeseen ja eteenpäin! Sitten tuli vaikeuksia: pitkään tutkin kunnes luovutin ja alennuin anomaan vihjettä. Kotona kuitenkin silmäilin vihjeitä vielä kertaalleen ja harharetken syy selvisi: olin ilmeisesti tehnyt virheen naattien kopioinnissa. Peruutus vihjepyynnölle ja paluu bonuspisteelle, ja niinpäniin, kakkoset ja viitoset olivat menneet sekaisin. Uusilla eväillä loppu olikin sitten pelkkää rutiinia. Kiitos kätköstä ja koko sarjasta!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page